Saturday, 7 October 2017

Selamat hari ulang tahun kelahiran MAMI

Alhamdulillah settel suprise bufday  utk MaMi KEkda.

Rancang 3 hari dah tapi last minit tukar plan.Bila dah ramai2 Alhamdulillah menjadi surprise tu.


Mami sedih
Sebenarnya mami terperanjat sebab tetiba 3 orang anak 9 cucu 3 menantu join sekali bawa kek.Mula2 kesahnya mami pergi makan2 biasa jek ngan anak2 yang ada kat rumahnya tu.Yang balik dari johor yang 2 orang lagi join tidur umah mami n adik2 yang masih bujang follow.

Konon2x dorang jelah..tanjat gugurl tetiba kuar lagu bufday pakat ngan pak arab daaaa.Plan menjadi.Gugurnya air mata seorang ibu.Malam ni 8anak 5 menantu 14 cucu menemani nenek.sorang lagi xdpt balik coz belajar jauh nun di johor n sorang lagi kurussus.
love u sgt2
Bergambarlah kita beramai2x
hai tgk anak2 mami n cucu2 mami ni la rasa nak beranak ramai jugak ni.

Alhamdulillah syukur nikmat

No comments:

Post a Comment