Lawatan Ke Zoo Johor

Assalamualaikum dan selamat malam.Baru sempat simpan dalam ni kenangan anak-anak pergi ke Zoo Johor 27/10/2019.Sebenarnya tak terfikir pun nak pergi Zoo Johor ni.Mulanya nak pergi rumah adik Kekda.Alang2 adik Kekda bawa berjalanlah.Fikir berjalan untuk anak2 tu bawak pergi Zoo.Adik plk cakap murah jek Dewasa rm2 kanak2 rm1.Wooo murah sangat.

Dalam kepala Kekda kalau harga murah mesti tak best n cikai2 jek binatang yang adakan.Tapi bila dah masuk mak ai puashati, banyak jenis jugak ler binatang ada dalam tu macam Harimau,Singa,Burung2,Gajah,Orang Utan dll.

Memang best tau,Kekda pun teruja dah lama jugak la xtengok binatang semua tu.



Bergambar tu wajib


Along ,Kak Ngah n Adik bergambar dengan sepupu dorang




Ralit ngan hamster baru beli dalam tu jugak.suka ada binatang kesayangan sekarang ni manja sangat haih ngan dorang.


Yeah gambar Kekda pun ada.hihi


Ramai2 pergi ni seronokkan


Alamak tiger kecik adik leh duduk


Unta depan hidung haaaa kauuuu.Tapi ok la berani bagi makan.Makanan unta kena beli rm2 jek


Suka yeee



Kak Ngah takut2 berani


rehat nampak pak belang ngan mak belang.

hihi gambar tak banyak Kekda ambil sebab sibuk melayan anak2 tanya itu ini.Kalau pergi Johor jangan lupa tau masuk/lawat Zoo Johor.Sangat berbaloi dan puashati.Makanan dalam tu pun murah2 dan boleh di terima dik akal harganya.

kalau yang dh pergi 
Zoo Johor bolehlah share2 apa yang best sebab Kekda tak lawat habis pun sebenarnya coz MIL  Kekda tak join dia tunggu dalam kereta.So kesian tunggu lama2.Almaklumlah tak larat nak follow geng aktif ni.

ok terima kasih sudi baca tau.Semoga dirahmati dan disayangi juga di panjangkan umur




Next
This is the most recent post.
Older Post

0 Comments:

Post a Comment