Monday, 19 February 2018

Testimoni Set Kurus Shaklee ,subur dan cantik

Fuhhhh lamanya rasa tak berblog.Start jek musim sekolah KEkda rasa bz tak terkejar.Kadang nak bukak blog masa landing2 atas katil jek terus tertidur.

Walaupun bz dengan anak sekolah Alhamdulillah  syukur nikmat order shaklee ada jek.

Hari ni nak cerita kisah Sorang CUSTOMER ni.Dia ambil Shaklee untuk kurus sebelum ni.Ambil ESP lepas tu dia ambil ALFALFA,HERB-LAX dan Lecithin.

KEkda ajar 1 1 cari makan semua dia ikut.


Lepas tu tak sampai sebulan customer KEkda ambil semua di atas tu nak tambah CINCH COKLAT pula



Hari ini KEkda dapat lagi Whatsapp customer KEkda nak GLA COMPLEX DAN B-COMPLEX.
Ada masa sembang dengan akak ni muka dia kecil dh tengok.Kurus dan nampak muda.Dua cerita badan makin cergas tak sakit2x dah.Rupa2nya akak ni umur dah 44 tahun dan anaknya dah berkawin juga ada cucu 3 orang.Terperanjat KEkda tau.Beli GLA DAN B-COMPLEX sebab lepas amalkan shaklee ni period dia dh lama tak datang dah datang kembali.Seronok akak ni n sebab tu ambil set kesuburan dan risik nak menjadi ahli sebab dah jatuh cinta dengan SUPPLEMENT  SHAKLEE.

 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Ida Rashid untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli.Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 920212)

call/sms : 012-230 0921
www.wasap.my/60122300921  (klik)
FB: Ida Rashid
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

cash on delivery ➡
Seri Kembangan,Putrajaya,HUKM Cheras,
Bandar Kinrara,Equine Park

No comments:

Post a Comment