Wednesday, 8 November 2017

Promosi vivix shaklee november-012 230 0921


VIVIX PROMO TWIN PACK

HAI peminat vivix bulan november ni berita baik untuk korang .beli 2 macam2 yang korang akan dapat.

👇👇👇👇👇


Apa yang akan korang dapat dengan pembelian set vivix twin pack ni?

Keahlian percuma yang bernilai Rm68.90
Percuma penghantaran bernilai Rm10.00
Cash Bonus bernilai Rm36.10

Lepas je dari hari pembelian dan pendaftaran ni korang terus dapat buat belian sebarang produk shaklee dengan harga ahli korang. Jimat berganda2 tu



I
Vivix adalah produk penemuan revolusioner oleh Shaklee, Vivix Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol. Vivix mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaan sel.


Vivix mampu memperbaiki sehingga ke peringkat sel sebab tu lah AR sangat suka syorkan setiap penyakit dan masalah kesihatan untuk mencuba VIVIX SHAKLEE ni. Mahal bukan lah faktor nya tetapi khasiat dan manfaat kesihatan yang lebih baik adalah lebih penting kan. 


Antara nya adalah:-

Awet muda
Darah tinggi
Kencing manis
Parut excident
Sakit lutut
Rambut gugur
Nak kurus
Banyak angin
 Glaukoma katarak
Sakit Buah Pinggang
Masalah hati
Berhenti merokok
Nephrotic syndrome
Kanser
Masalah Jantung
Masalah usus
Autoimun (SLE)
Kemurungan
Kesuburan (pcos)
Parkinson
Kesihatan Menyeluruh
Vitiligo (sopak)
Nyanyuk
Tenaga




Walaubagaimana pun setiap penyakit yang anda hadapi perlu dapatkan nasihat doktor atau pakar kesihatan anda terlebih dahulu, Vivix hanya lah makanan tambahan bukan untuk mengubati. 


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm80.00 (termasuk cas penghantaran) seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi Ida Rashid untuk keterangan lanjut.

Anda boleh membuat belian di mana-mana cawangan dengan harga Ahli.Saya boleh membantu anda mendaftar hanya melalui Online.

Untuk tempahan dan pertanyaan sila berhubung melalui:

Pengedar Shaklee (SID : 920212)

call/sms : 012-230 0921
www.wasap.my/60122300921  (klik)
FB: Ida Rashid
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

cash on delivery ➡
Seri Kembangan,Putrajaya,HUKM Cheras,
Bandar Kinrara,Equine Park



No comments:

Post a Comment