Monday, 27 November 2017

Anmum Enssential susu yang terbaik untuk anak

Assalamualaikum saje KEkda nak berkongsi dengan ibu2x yang pening nak beri susu apa untuk anak2 lepas menyusu badan.

Macam KEkda anak dah 3 orang semua anak2 minum susu anmun dari murah hingga la dia mahal sekarang ni.

hihihi tapi berbaloi baloi tau.

Anak sulong minum susu sampi umur dia 5 tahun..nak masuk 6 tahun dia malu sendiri nak minum.Adoi sekarang dah 11 tahun dia cilok2 minum susu adiknya.Anak KEkda yang sulung ni dia minum dari umur 1 tahun susu Anmum sebelum tu susu lain.Dan dia ada semput.Hakak tukar Kepada susu Anmum yang HONEY punye semput dia hilang.Fuhhh serasinya dengan anak akak.

Anak no 2 takde masalah umurnya 1 tahun lebih juga dia minum susu Anmum ni.Sekarang umurnya dah 8 tahun masih mencilok susu adiknya.

Paling mencabar nak bagi susu formula untuk Ank no 3 KEkda.
Umurnya 2 tahun 2 bulan baru KEkda cuba susu formula sebab anak no 3 ni KEkda tak bekerja sebab tu lambat stop susu badan.

Bila nak cuba memang KEkda cuba susu Anmum.Anak taknak nangis2.Akhirnya habis kat abg n akaknya.Akak cuba susu formula yang lain tetap sama taknak jugak.


BERSAMBUNG⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇


Pening fikirkan macamana la nak bagi susu Formula untuk anak KEkda ni.Suatu hari KEkda pergi Aeon Taman Equine dan ada jurujual memegang Sample Anmum.Terdetik  nak mencuba sekali lagi untuk anak KEkda ni..Baru la terperasan yang akak cuma cuba yang HONEY sahaja.Sebabnya Abang n Kakaknya minum Anmum perisa honey.So KEkda cuba perisa vanila.Alhamdulillah anak KEkda suka perisa vanila.

Alhamdulillah  di sebabkan Sample ini selesai masalah KEkda.

Mohon la Sample Anmum untuk anak anda sekarang..Tak perlu keluar duit pun untuk dapatkan Sample ni.

Sekian perkongsian Hakak bersama susu Anmum 11 tahun ini

No comments:

Post a Comment