Friday, 22 September 2017

Percutian Terjah di Impian Morib

Percutian Terjah jek
Suami Kekda ni memang jenis terjah jek xsuka nak plan plan sebab kalau plan memang susah nak jadi nk kemana pun.

Ha ni mula 2 nak ke Gold Coast Morib.Tapi biasalah kalau terjah2x ni memang abis bilik.

Bila ronda2x cari sesaje kalau dapat dapat la.Just nak tidur n ronda2 jek.Anak2 macam biasa nak yang ada kolam

so jumpa la IMPIAN MORIB HOTEL



Semalaman rm2++ tengok kepada bilik apa yang uollz pilih ada yang rm160


Masuk2 jek Adik Are dah melabur sebab tu la berpampers jek.Bilik nampak basah sebab baru di mop agaknya.

puashati sebab selesa.Belakang bilik kitorang kolam.
Kalau nak berjalan kemana2 benda yang paling Kekda korang ni bwk LECITHIN dan HERB-LAX,opss SUSU ANMUM (dari ank no 1 lagi sampai ank no 3 setia dengan SUSU ANMUM.

Alhamdulillah Kekda suka Impian MORIB HOTEL.Tak perlu mintak2 sejadah ke kan.Di sediakan terus.Ciri2x  ni kak eyda cari
Tak terpikir dik akal kekda kau ni dik buku2 berbentuk ISLAMIK ada didalam laci bilik ni.

Sampai2 mandi kolam terus.Seronok dia.Macam biasa ada kolam dewasa n kanak2
kolam dewasa pun tak la dalam mana.Anak Kekda 2 orang tu leh berenang kat kolam dewasa
Kitorang check in pun dah lewat.Mandi siap2 lepas solat maghrib keluar cari makanan.Macam biasa juga bila di tempat2 percutian macam ni makanan memang mahal2x.Tapi takpe lah makanan lagi pun.Nak kata pandai2x cari tempat murah mmg xsempat nama lagi percutian terjahkan

Kepenatan tidur dah macam 69 lak.
penat ooo....

esoknya anak2 mandi lepas tu kami check out
anak2 mintak nak gi lagi kesana.
in syaa allah anak2 ibu n ayah ada rezeki lago kita dtg sini lagi ok.

sekian percutian bajet yang best bagi Kekda n anak2.

3 comments: