Tuesday, 18 July 2017

Omega untuk resdung kanak-kanak (0122300921-IdaRashid)

testimoni OMEGA GUARD

"Ini jiran hakak sendiri"
Jiran: Ida omega guard RM?Aku nak beli untuk anak aku la.
Hakak:RM +++..
Jiran:Aku nak Da.nak cepat esok boleh.Kesian kat anak aku Mata dia selalu merah mcm org sakit mata,Bangun dari tidur mata mcm tak leh bukak merah sgt2...dah bwk pergi klinik bagi ubat titik,pergi hospital n jumpa pakar mata kata resdung n bagi ubat titik.Masih lagi tiada perubahan.

17 jun 2017 Jiran hakak ni start bagi anaknye telan omega tu (umur 6tahun)jiran hakak ni risau sangat n susah hati.Kadang kalau pergi rumah sedara mara mesti dorg tny itu ini,dah bawak gi sepital ke dah jmp doktor pakar ke macam2 lg.Kadang kita sebagai ibu rasa sedih sebab yg dorg tny semua dh buat tp tak ada perubahan.Macam kita ni tak hirau kat anak.Ibu mana tak sayangkan anak.Sanggup berkorban wang ringgit n nyawa pun nak di tukarkan kalau terjadi apa2 kat anak kitakan.

Tadi 5julai 2017 Sembang dia kata takde org tegur pun macam sebelum2 ni sakit mata kesian la apa la .Anaknya hepi main xrisau bab mata dah.Sedara2 tanya makan apa Anaknya gi ambil botol Omega Guard tunjuk kat makcik n pakcik2nya...Lesap la 5biji omega guard anaknya dek nak rasa..Ohokkkkkkkkk

Jiran hakak ni menitis air mata nangis tengok mata anaknya makin pulih.Omega Guard Asbab mata anaknye beransur pulih.Kita usaha Allah swt yang menentukan.

Siap bersnap bagai botol Omega tu memasing nak beli tok anak yg ada banyak kahak.Pastu mertua siap sound jgk matanya pun macam pelik jugak ni..maknaaaaanyaaaaaa....hahahahaahaha.

panjang lak karangan hakak.
Kalau bersembang ngan jiran hakak ni memang berlori la.Banyak lagi yang best2 dia cerita..Jiran hakak gembira tak terkata.

nanti hakak mtk gambar sebelum n selepas ye.
ni nak cerita dulu kot lupe...hihihi..😘😘😇

For more info or order
Whatsapp-Ida Rashid
012-2300921
www.sihatdalamkehidupan.blogspot.com

#pilkalsium
#setgorgeousshaklee
#wanitahebat
#bazarpaknil
#krimshaklee
#jerawat
#setkurusshaklee
#colagenpowdershaklee
#vivixshaklee
#kulitcantiktanpacela
#vitamincshaklee
#alfalfashaklee
#setkuruspower
#shakleelifestyles
#shakleecheras
#shakleepuchong
#shakleeputrajaya
#sayajualshaklee
#espshaklee
#kulitcantik
#masalahkulit
#shakleekinrara
#shakleeserikembangan
#sembelit
#kolesterol
#bazarpaknilprodukkecantikan
#shakleeequinepark
#testimonivitcshaklee

No comments:

Post a Comment