Tuesday, 31 March 2015

GST SHAKLEE boleh membantu

last call buat belian sebelum jam 12 malam ni dapat harga biasa..yang pasti bank in malam ni juga...31/03/2015

esok semuanya berubah
akak xminta diknon
kehendak keadaan
akak nak tolong sehabis baik
tapi apakan daya akak peniaga kecil hanya bermodalkam rm75..tetapi esok keahlian pun naik harga...

jangan gusar jangan pening
gst tetap akan dilaksanakan
apa boleh buat?
merungut
menangis
membebel
dll
tak guna
sekarang kita usaha cara kita
cara orang bijak
cara orang yang berakal
cara orang yang boleh cari jalan penyelesaian..

kita selalu kata yang kaya makin kaya
yang miskin makin miskin

so what kita nak jadi mcm tu ke?
jangan jadi pepatah di atas
buktikan kita boleh berjaya...

kalau akak beritahu kawan2 semua mesti tak percaya yang pokok pelam mami akak berbuah mula2 ""buah pelam telur""
""tetapi hasil ke 2 pelam mami akak berbuah seperti di bawah"..tetapi yang tahu kisah pokok pelam ni hanya keluarga akak dan seorang kawan kebetulan dia ambil stok shaklee dan sempat rembat setanggal buah pelam telur tu... Azliza Ija...

so kat situ baru akak terfikir dan pengajaran kat situ kita boleh ubah nasib kita menjadi lebih baik dengaN IZIN ALLAH SWT...

siapa kita nak menidakkan takdirNYa..

ingin bersama menjana pendapatan tanpa batasan?

sila hubungi

Fb : Ida Rashid
whatsapp: 0122300921

#sayajualshaklee #shaklee_putrajaya #shaklee_serikembangan #shaklee_puncakjalil #shaklee_Malaysia #sayajual #shakleecheras #sayajualmurah #visitmyig #igbiz #instashop #vitamin #suplement #kesuburan #gemuk #kurus #cantik #online_selling #online_Malaysia #shakleepuchong #putih #halusmulus

No comments:

Post a Comment