Monday, 5 January 2015

VIVIX PALING MAHAL...NAK BELI KE?RAMUAN SEMULAJADI VIVIX

1. Anggur Muscadine
~ anggur liar yang mempunyai 20 kromosom dan kerana pasangan tambahan kromosom ini is menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh.

2. Carrot Unggu
 ~ Sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterprnes dan anthocyanins antioksidan yang mustajab. Asid Klorogenik yang terdapat dalam carrot ini dapat membantu mengurangkan diabetes dan penyakit koronari jantung.

 3.Elderberry
~ Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok, dan serangan sakit jantung. Juga bagus dalam pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

 4. Polygonum Cuspidatum
~Mempunyai manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan seperti resveratrol. Resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol , merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet, dan mengurangkan berat badan.
 
Jangan khuatir kerana bahan-bahan utama Vivix telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. Bagi yang sedang mencari2 supplement untuk ibu bapa..saya sangat rekomen untuk ambil Vivix ni..mahal ke harga sebotol vivix dibandingkan dengan susah payah mereka nak besarkan kita kan. Silap2 awet muda dorg tu..hehe..Bulan ni harga special tau...jangan terlepas peluang ni..Lepas ni harga dah normal balik
 

No comments:

Post a Comment