Tuesday, 6 January 2015

TIDAK SALAH PILIH HANYA BERMODALKAN RM680/RM75

Assalamualaikum semua.....

Cerita hari ini
Pagi tadi sambil tunggu princess sekolah balik jam 12PM sebelum tu akak buat la kerja rumah seperti biasa,baby MAM plak mmg tak tidur buai.Akak akan tidurkan dalam Baby Carrier baru la boleh letak kat bawah tidur...

Muhammad Aisy Mikhail (YANG TERPUJI ,MEWAH,KAYARAYA/M.REZEKI)

Berbaloi akak beli BC( Baby Carrier)MAM letak je dalam tu tidur
kata Mama a.k.a maklong BC ni mcm ubat batuk plak..letak je tidur...
Senang jaga macam ni...




Muhammad Afiq Haziq a.k.a MAH (YANG TERPUJI YANG MULIA BIJAKPANDAI)
Alhamdulillah di kurniakan anak yang sangat bijak dan prihatin terhadap sekeliling dia,hari ini mereka ber2 nak makan KFC..masing masing lapar nak ayam 2,nasi,sup,kentang putar besar...wah mengoderkan.
Ibu follow apa yang anak ibu nak makan


Akak hanya order 2 set sahaja untuk mereka ber2
bila mereka selesai baca doa makan...

MAH :Ibu mana ayam ibu...Ibu tak makan ke xlapar ke
Akak :Tak pe Along makan la dulu (dlm hati ibu nk diet)
MAH:Ibu  makan la  ambil je yang Along punya,Along xkisah
Akak :takpe makan je ibu tengok pun ok dah
MAH:ambil je ibu yang along..along makan ni pun dah cukup,(smbil makan pujuk ibu makan chiken dia)
AH : Ibu boleh ambil yang kakak punya pun boleh,kitorang xkisah...
Ibu:wahhhh untung ibu tau

 Aleesya Humaira  (Yang dilindungi,pipi kemerahan)
cuba memfollow perangai abangnya..tapi sebenarnya susah ...hahahahahaha...dia seperti kakak2 jek

princess n maklang
6/1/2015 besday adikku yang ke 6/10
hb dear
beginilah harian akak,melayan pe'el anak2 yang menghiburkan hati....SYUKUR kehadratMU  YA ALLAH.segalanya di permudahkan......mereka ber3 kekuatanku dan suamiku...

Akak suriRumah berkerjaya hanya di Rumah
SHAKLEE ADALAH SUMBER KE 2 KAMI SEKELUARGA
ALHAMDULILLAH......







No comments:

Post a Comment